Válasszon 8500 féle tapétáinkból, Magyarország elsőszámú tapéta készletéből a Tapétacentrum kínálatából!
Életmód tapéták Tapéták kor szerint Tapéták nem szerint Rasch tapéták D-C Fix öntapadós tapéták Erfurt tapéták
Újdonságainkból
Kattintson a képre!
Tekintse meg új berendezett RASH szobabelsőinket.
[Kattintson a képre!]
Kattintson a képre!
Bambino
Kattintson a képre!
Tekintse meg exluzív-luxus
tapétáinkat.

[Kattintson a képre!]
Kattintson a képre!
Tekintse meg új berendezett
AS-Creation szobabelsőinket.
[Kattintson a képre!]
Metalyn tapéta ragasztók Rólunk mondták Tapétát hitelre Galéria: Szobabelsők képekben AS-creation tapéták

D-C Fix öntapadós tapéták

D-C Fix öntapadós tapéta újdonságaink
Töltse le elektronikus prospektusunkat!

Figyelem: A letöltéshez szélessávú internet hozzáférés szükséges!


Megrendelésénél, kérjük a cikkszámot megadni szíveskedjék. Köszönjük!

Vonzó ötletek, hogyan dekoráljunk és javítsunk öntapadós fóliával.

Uni- és effekt ípusú fóliák: Elég a hétköznapok szürkeségéből, az általunk kínált uni vagy tükör hatású fóliával villámgyorsan felújíthatja régi szekrényeit, és új színt visz a lakásba.

 

 

 

 

 


Dekoráció wildlife fóliával: Jó barátnők körében mindig a legújabb divatirányzat a legfontosabb téma. A változatosság kedvéért ezúttal öltöztessük új ruhába a bútorainkat. Az általunk ajánlott wildlife öntapadós fóliával a legkülönlegesebb ötleteit is megvalósíthatja. Csak engedje szabadjára alkotóerejét és csodálkozzon, milyen hamar, szinte percek alatt elérheti a kívánt eredményt.

 


Fémhatású fóliák: Nem is lenne rossz egy kis dinamikát vinni az otthonunkba. A fémhatású fólia gyorsan sajátos hangulatot kölcsönöz a lakásnak. A fólia felragasztása nem igényel különösebb szakértelmet, a polcok és pl. hangfalak pillanatok alatt újjá varázsolhatók. Az eredmény rendkívüli hatás, és egyedi bútorok.
Gyermek dekorációs fóliák: Ha még nincsen megfelelő ötletünk a gyermekek szülinapi zsúrjára az általunk kínált öntapadós gyerekmintás fóliák biztosan sikert aratnak majd. Igazi öröm lesz a lakás díszítése, sokféle lehetőség közül választhatunk, hogy a gyerekszobát megszépítsük.

Fa- és márványminta a konyhában: Itt az ideje, hogy egy kicsit fűszeresebb hangulatot teremtsünk a konyhában. Az általunk kínált fa- fém-és márványmintás fóliák kombinációja az ínyencek számára is megoldást kínál, a hatás pedig meghökkentő lehet. A régi munkalapok, előlapok, akár a hűtőszekrény is, mintha új lenne, így a főzés is nagyobb öröm lehet számunkra.Védelem a belátás és a napsugarak ellen.


Az életben vannak olyan helyzetek, amikor nem akarjuk, hogy mások lássanak minket. Az általunk kínált áttetsző fóliák biztos védelmet nyújtanak a kíváncsi tekintetek ellen. Akár színes, akár áttetsző nyomásos fóliáról van szó, mindegyik egyszerűen felragasztható az üveg- vagy tükörfelületekre és biztos védelmet nyújtanak. Az élményfürdőzés manapság a fürdőszobában kezdődik. Az általunk kínált áttetsző fóliák szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. A zuhanyfülkét néhány egyszerű kézmozdulattal korszerű belátásvédővel szerelhetjük fel.
Mindenki boldog, ha szikrázó napsütés van és gyönyörű az idő. A gond akkor kezdődik, ha a fény vakítóan erős és kellemetlenül felmelegíti a helységeket. Ez könnyen megakadályozható az ultraviola sugárzás ellen védelmet nyújtó árnyékoló fóliákkal, melyek visszatükrözik, és ezzel lényegesen csökkentik a meleg beáramlását.
A törött üvegcserepek komoly bosszúságot okozhatnak életünkben. Az általunk kínált biztonsági fóliával elkerülhetőek a balesetek és kellemetlen élethelyzetek. Üvegtörés esetén összetartja a szilánkokat és ezzel drótozott üveg-hatást ér el. Ezzel a fóliával megakadályozható az át- és betöréskár, megfelelő védelmet nyújt a pinceablakok és más veszélyeztetett üvegfelületek számára.

Csempematricák: Szeretne egy kis színt vinni a fürdőszobába? Az általunk forgalmazott csempematricákkal gyorsan, szinte teljesen új burkolatot és stílust adhat fürdőjének. Egyszerűen csak fel kell ragasztania az ízlésének megfelelő matricát a kívánt csempefelületre és az eredmény azonnal látható lesz. A csempematricákat 14,6 x 14,6 cm-es nagyságban, a legkülönfélébb színekben és mintákban (pl.: mozaik, konyha-, virágmintás) forgalmazzuk annak érdekében, hogy Ön ki tudja választani a berendezésének és elképzeléseinek megfelelőt. Ha ennél merészebb szeretne lenni, választhatja a legújabb trend szerinti metál színeket, amely biztosan felhívja a figyelmet fürdőszobája egyedi kialakítására. A csempematricák kitűnően felhasználhatóak a sérült vagy elrepedt csempék hibájának elfedésére is, tisztítása a csempefelülettel azonos módon a szokásos tisztítószerekkel lehetséges.

Öntapadós bordűrök:
Hasonlóan a csempematricához egyszerűen csak eltávolítjuk a fedőcsíkot, és görgetve felragasztjuk a kívánt felületre. Kitűnően fel tudjuk dobni a régen felrakott tapétát vagy festett falat a lakásban, illetve mintájától függően a lakás más részein is (konyha, fürdő) használhatjuk dekorelemként különböző felületekre.

Általános padlószőnyeg: Szeretné konyhájában vagy fürdőjében otthonosabbá, szebbé varázsolni padlóját? Ezt könnyedén megteheti az általunk forgalmazott d-c-fix floor comfort csúszásgátló darabszőnyegekkel. Vízállóak, minden sima padlófelületre felhelyezhetőek. A különböző színek és formák kínálatából Ön biztosan megtalálja az ízlésének és igényeinek megfelelőt. A szőnyegek egyszerűen gyenge hatású tisztítószerrel lemoshatóak illetve mosógépben 40 fokon kimoshatóak.

Laminátbordűr: Az általunk kínált új trend szerinti laminátbordűrökkel szobája padlójának is egyedi és felejthetetlen formát kölcsönözhet. Egyszerűen csak eltávolítja a hátsó fedőcsíkot, és folyamatosan görgetve felhelyezi a kiválasztott mintát a padlóra. A meleg sötétbarna mintákkal kitűnő kontrasztos hatást érhetünk el világosabb padlón. A csíkok találkozásához használjon hozzáillő sarokelemeket. Ezzel a gyors és hatékony módszerrel akár nagyobb hangsúlyt adhatunk a szoba egy részének pl.: étkezőnek, dolgozósaroknak.

Öntapadós padlóburkoló lapok: Gyorsan, egyszerűen, mindenfajta komolyabb ráfordítás nélkül felújíthatja padlóját az általunk forgalmazott öntapadós d-c-fix floor classic padlóburkolóval. A 30,4*30,4 cm-es öntapadós lapokról egyszerűen csak eltávolítjuk a hátsó fedőfóliát, és egymás mellé helyezzük a padló teljes szélességében. Könnyedén és egyszerűen elérhetjük a kívánt hatást akár kő, csempe, parketta vagy márványmintás felületet szeretnénk elérni. A burkolólapok egy speciális védőfóliával kezeltek, így hosszú ideig kopásálló felületet biztosítanak számunkra.

 

Üzletünk:

Tapétacentrum

1081 Budapest, Szilágyi u. 1/a.
Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig: 09-18 óráig
Szombaton: 09-13 óráig
Tel./fax: 1/303-90-52
Mobil: 06.30.9.578.738
e-mail: info@tapetacentrum.hu

A nagyobb térképért kattintson a képre!

Hírlevél regisztráció


o Kérem adja meg nevét és e-mail címét és mi elküldjük Önnek aktuális hírlevelünket.
Név:
e-mail:
formátum: 
  text  
  HTML
 

:: Programozás és design: Blend Reklám :: :: Online kommunikáció: Hírlevélgyár.hu Életmód tapéták Tapéták kor szerint Tapéták nem szerint Rasch tapéták D-C Fix öntapadós tapéták Erfurt tapéták Metalyn tapéta ragasztók Referenciáink Rólunk mondták Kapcsolat ::

Kattintson a képre!